avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovare in clasa profesionala
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare in clasa profesionala

Buna ziua,
Sunt Functionar public in momentul de fata incadrata in functia de publica de referent, clasa III, grad profesional superior, clasa de salarizare 29, coeficient 2,00.
As dori sa stiu care este clasa profesionala superioara ( cu treapta, gradatie etc.) la care ma incadrez potrivit legislatiei in vigoare dupa promovarea in functie pe studii superioare de lunga durata, avand in vedere ca am o vechime in munca de 19 ani si am absolvit facultatea in anul 2009.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 12:12, 8 August 2012
O functie publica clasa I (consilier, expert, inspector, depinde de atributii) grad profesdional asistent, salarizarea aferenta fostei trepte trei de salarizare. Mai mult ca sigur ca veti ramane cu salariul actual (care este mai mare decat cel rezultat in urma promovarii), urmand sa o luati din nou de la capat, cu cariera (peste trei ani examen de promovare in gradul principal, dupa inca trei in cel superior si tot asa).
Atentie, promovare in clasa nu intervine automat: trebuie sa faceti cerere catre conducatorul institutiei si sa depuneti acte doveditoare (copie diploma licenta/adeverinta de la facultate).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare functionar public tandrei1 tandrei1 Angajat bugetar, referent principal cu studii medii, vechime in functie peste 20 ani. Am terminat Facult de Manag-Fin , specializarea management, 3 ani cu ... (vezi toată discuția)
Promovarea in clasa a functionarilor publici in anul 2010 roxanas roxanas In luna noiembrie 2010 am fost promovata in clasa din functia publica de executie de referent cl.III grad superior tr.1 gradatia 5 in functia publica de ... (vezi toată discuția)
Treapta de salarizare ContSters112740 ContSters112740 functionar public; referent asistent, 2 ani vechime in grad am terminat facultatea in 2009, cu diploma de licenta vechime in munca 15% conform noii legi de ... (vezi toată discuția)