avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Executare sucursala soc. de asigurare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Executare sucursala soc. de asigurare

Avem un dosar de executare deschis intre 2 soc. de asigurare.
debitorul isi are sediul in alt judet decat Bucuresti.
Sucursala din Bucuresti are bunuri si conturi deschise in Bucuresti.
Putem sa ne indreptam cu actiunea de executare, asupra sucursalei, din Bucuresti?
Cel mai recent răspuns: BEJ Sahlian , Executor judecatoresc 14:23, 13 August 2012
sucursala nu are personalitate juridica.in plus, in titlul executoriu apare clar cine este debitorul, identificat cu nume si adresa. astfel ca nu puteti executa o alta persoana juridica decit aceea mentionata de titlul executoriu.
Puteti sa va indreptati impotriva debitorului in Bucuresti chiar daca sediul este in alt judet. 95% din bancile romanesti isi au sediul in Bucuresti iar poprirea se poate infiinta la sediul tertului poprit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E corect? Lili---lili Lili---lili As vrea si eu sa stiu daca e legal sa se retina bani din pensia mamei de catre primarie, unde nu a fost achitat impozitul pe anul trecut, banii se retin fara ... (vezi toată discuția)
Infiintare poprire ContSters31759 ContSters31759 Buna ziua, As vrea sa-mi spuna cineva, va rog, care sunt documentele pe care trebuie sa le elibereze angajatorul, in momentul in care primeste o instiintare ... (vezi toată discuția)
Obligatie poprire LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Pe adeverinta unui salariat pentru obtinerea unui credit de la o banca, firma a taiat acel paragraf care prevedea angajamentul firmei de a retine bani din ... (vezi toată discuția)