avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Servicii intretinere/metenanta CNAS-SIUI Sistem ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Servicii intretinere/metenanta CNAS-SIUI Sistem Informatic Unic Integrat / SIPE

Vreau sa stiu ce presupune inceperea unei activitati in acest sens, firma exista din 2005, am certificat CertSign, urmeaza contract CNAS local + CNAS web login.

Am inteles ca dureaza pana ma certifica si CNAS-ul destul de mult, in cazul in care va fi totul ok ce mai am nevoie.

Daca este nevoie si de un alt CAEN pe SRL care este acela, mentionez ca firma are caen de servicii IT software/hardware, comert calculatoare si altele...

Am amici cu farmacii si medici de familie care nu se pricep deloc cu softurile CNAS (retele online) si de aceea doresc sa fac eu serviciile acestea.

multumesc

Alte discuții în legătură

Cod caen rev2 pentru firma it specializata pe webdesign dvdalexandru dvdalexandru Buna ziua, Incerc sa infiintez un srl care sa aiba drept obiect de activitate creare + administrare + consultanta pentru website-uri. Suplimentar as dori sa ... (vezi toată discuția)
Activitati de proiectare hardware si software, coduri caen. voi cum ati face ? propolis propolis Salutare, Am dezvoltat un dispozitiv/sistem hardware, mai exact un tester de baterii de laptop cat si 2 programe software: un program software este ... (vezi toată discuția)
Sfaturi deschidere firma AngelaSimina AngelaSimina Buna ziua, Vreau sa imi deschid o firma si am nevoie de un pic de ajutor. Vreau sa vand produse alimentare in automate (produsele nu sunt facute de mine, ... (vezi toată discuția)