avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Activitati de proiectare Hardware si Software, coduri ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Activitati de proiectare Hardware si Software, coduri CAEN. Voi cum ati face ?

Salutare,

Am dezvoltat un dispozitiv/sistem hardware, mai exact un tester de baterii de laptop cat si 2 programe software: un program software este firmware-ul care se va pune pe fiecare sistem in parte iar altul este un Soft care se instaleaza pe PC-ul utilizatorului.

Desi este proiectat de la 0 de mine, sistemul hardware este produs in China, eu il primesc in Romania, pun softul numarul 1 pe el si il vand mai departe la clienti care sunt in toata lumea.

Ce societati imi recomandati sa deschid si ce coduri CAEN ? As vrea o varianta de norma pe venit. Chiar daca dispozitivul este proiectat de mine, eu pot sa spun ca este achizitionat din China si am creat doar softurile. As vrea sa nu intru la comert, partida simpla, etc.

Multumesc
Ultima modificare: Luni, 22 Iulie 2019
propolis, utilizator
Cel mai recent răspuns: goldstar9 , utilizator 20:43, 22 Iulie 2019
Salut , eu iti recomand sa iti deschizi un SRL fara punct de lucru doar cu sediu social si sa pui la activitate principala 6201 Activitati de realizare a software-ului la comanda (software orientat client) iar la coduri secundare sa pui tot ceea ce tine de IT se ce are legatura cu domeniul respectiv (toate codurile ce se pot autoriza fara acte si tine de IT ) Iti recomand sa te uiti si peste astea .
[ link extern ]
si
[ link extern ]
sau asta
[ link extern ] /

Sunt codurile caen din IT.
Ultima modificare: Luni, 22 Iulie 2019
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exemplu de activitati pe caen 6202 si 6203 andrasd andrasd Buna, Desfasor activitate in domeniul de IT, ma ocup de administrarea unui Soft ERP (contabilitate, comenzi, resurse umane, mijloace fixe, etc...) , soft de ... (vezi toată discuția)
Adăugare coduri caen la o societate neplatitoare de tva uzintern uzintern Buna ziua, detin o societate a carui cod caen principal este 6201 Activitati de realizare a soft-ului la comanda. Doresc sa imi extind seria de coduri CAEN cu ... (vezi toată discuția)
Acte studii pentru infiintare pfa cmf139 cmf139 Buna seara, Va rog daca aveti amabilitatea si timpul disponibil sa ma indrumati si pe mine, pentru ca nu am reusit sa gasesc detaliile necesare pe ... (vezi toată discuția)