avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Adăugare coduri caen la o societate neplatitoare de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Adăugare coduri caen la o societate neplatitoare de TVA

Buna ziua, detin o societate a carui cod caen principal este 6201 Activitati de realizare a soft-ului la comanda. Doresc sa imi extind seria de coduri CAEN cu ceva care sa acopere cumparare-revanzare catre client de PC-uri, laptopuri, accesorii, periferice, etc si licente software. Ce coduri CAEN trebuie sa imi adaug?

Multam!
Ultima modificare: Luni, 8 Mai 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: uzintern , utilizator 09:51, 16 Mai 2023
Nu imi poate raspunde nimeni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen - pfa ostia ostia Buna ziua, Intentionez sa negociez vanzarea unui software catre clienti, iar plata mea sa se faca prin comision la instalare (o singura data) si comision ... (vezi toată discuția)
Activitati de proiectare hardware si software, coduri caen. voi cum ati face ? propolis propolis Salutare, Am dezvoltat un dispozitiv/sistem hardware, mai exact un tester de baterii de laptop cat si 2 programe software: un program software este ... (vezi toată discuția)
E posibil pfa la norma de venit care are si coduri caen in sistem real? vladonne vladonne Doresc sa infiintez un PFA la norma de venit cu codul CAEN principal 6201 - [i]Activităţi de realizare a soft-ului la comandă (software ... (vezi toată discuția)