avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... E posibil PFA la norma de venit care are si coduri ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

E posibil PFA la norma de venit care are si coduri CAEN in sistem real?

Doresc sa infiintez un PFA la norma de venit cu codul CAEN principal 6201 - Activităţi de realizare a soft-ului la comandă (software orientat
client)
Ma gandeam sa adaug toate celelate coduri care au legatura cu IT-ul.
Ce se intampla daca codul CAEN principal e la norma iar unele coduri CAEN secundare nu sunt la norma de venit? Pot avea PFA la norma de venit?
Dar daca codul principal nu e la norma si unul secundar este?
Cel mai recent răspuns: Popu , utilizator 22:38, 13 Ianuarie 2011
Nu e posibil.
[ link extern ]
Codul fiscal spune la Art. 49

...
(6) În cazul în care un contribuabil desfăşoară o activitate din cele prevăzute la alin. (1) şi o altă activitate care nu este prevăzută la alin. (1), atunci venitul net din activităţile independente desfăşurate de contribuabil se determină pe baza contabilităţii în partidă simplă, conform art. 48.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa cu norma de venit si mai multe coduri caen alexberi alexberi Sunt PFA cu norma de venit avand codurile CAEN: 6201 - Activitati de realizare a soft-ului la comanda (software orientat client) 6202 - Activitati de ... (vezi toată discuția)
Activitati de proiectare hardware si software, coduri caen. voi cum ati face ? propolis propolis Salutare, Am dezvoltat un dispozitiv/sistem hardware, mai exact un tester de baterii de laptop cat si 2 programe software: un program software este ... (vezi toată discuția)
Problema pfa legata de codurile caen Mircea_L Mircea_L Sunt de curand PFA cu norma fixa de venit si am o nelamurire legata de codurile CAEN. Ca activitate principala am codul 6201 (Activitati de realizare a ... (vezi toată discuția)