avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Problema PFA legata de codurile CAEN
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Problema PFA legata de codurile CAEN

Sunt de curand PFA cu norma fixa de venit si am o nelamurire legata de codurile CAEN. Ca activitate principala am codul 6201 (Activitati de realizare a soft-ului la comanda (software orientat client) )

Problema ar fi: Sunt designer web si am un site personal pe care as vrea sa adaug un banner de afiliat .. din orice domeniu (exemplu de banner: bilete avion, calatorii, produse electronice etc.) pentru care trebuie sa emit factura.

Intrebarea este: Este de ajuns codul CAEN pe care il am? sau trebuie sa adaug si alt cod secundar pentru domeniul din care este acel banner pentru a putea emite factura? Si vroiam sa mai intreb si daca mai pot fi cu norma fixa de venit daca primesc comision de la acel banner.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala norma venit cod caen 6201, 6202 rjrazvan rjrazvan Buna ziua, am o Intreprindere Individuala cu urmatoarele coduri caen: 6201 Activitäti de realizare a soft-ului la comandà (software orientat client) 6202 ... (vezi toată discuția)
E posibil pfa la norma de venit care are si coduri caen in sistem real? vladonne vladonne Doresc sa infiintez un PFA la norma de venit cu codul CAEN principal 6201 - [i]Activităţi de realizare a soft-ului la comandă (software ... (vezi toată discuția)
Adaugare coduri caen pfa cristivstan cristivstan Buna ziua. Sunt PFA, cod CAEN 6311 - Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe si as vrea sa mai adaug ca activitati secundare ... (vezi toată discuția)