Sunt PFA, cod CAEN 6311 - Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe si as vrea sa mai adaug ca activitati secundare urmatoarele coduri CAEN:
1) 7311 - Activitati ale agentiilor de publicitate;
2) 6201 - Activitati de realizare a soft-ului la comanda (software orientat client);
3) 4791 - Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet (pentru a face un magazin online).
Si acum intrebarea: trebuie sa justific experienta cu diplome/cursuri in aceste domenii? Mentionez ca pentru activitatea principala (6311) am folosit diploma de licenta.
Sunt in aceeasi situatie ca dumneavoastra, m-ar interesa daca ati reusit sa rezolvati situatia dumneavoastra. De asmenea m-ar interesa daca exista costuri pentru adaugarea unui COD CAEN la ONRC? Va multumesc.
Buna ziua, am adaugat si eu aceste coduri anul acesta in martie. Mie mi-au cerut diploma de studii doveditoare pentru activitatea de reclama si marketing afiliat. Am depus copie de pe diploma de facultate cu profil psihologie. Cred ca depinde mult de functionarul respectiv. Legea nu pare la fel pentru toata lumea :).
Coduri caen
ralucaciobanu
Buna ziua
Vreau sa deschid un srl-d pentru publicitate online, servicii web sowfturi, comert online vanzarea produselor, puteti sa imi spuneti care sunt ... (vezi toată discuția)