avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 332 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... COD CAEN - PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

COD CAEN - PFA

Buna ziua,

Intentionez sa negociez vanzarea unui software catre clienti, iar plata mea sa se faca prin comision la instalare (o singura data) si comision din mentenanta.

Potb deschide un PFA pentru activitatea de mai sus si daca da ce anume cod CAEN am nevoie?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:25, 7 Decembrie 2015
Puteti folosi urmatoarele coduri CAEN:
6201 Activitati de realizare a soft-ului la comanda (software orientat client)
6202 Activitati de consultanta in tehnologia informatiei
4741 Comert cu amanuntul al calculatoarelor, unitatilor periferice si software-lui in magazine specializate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicatie web de facturare drbarbu drbarbu In curand vom lansa o aplicatie de facturare bazata pe tehnologie web. Facilitatile acestei aplicatii vor fi vandute sub forma de abonamente diferentiate prin ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma cu obiectiv procesarea platilor online / instalare sistem pos andronachev andronachev Buna ziua, Doresc sa infiintez o firma (SRL-D) cu obiectivul principal fiind dezvoltarea de software la comanda, si vanzarea cu amanuntul, prin magazin ... (vezi toată discuția)
cod caen pentru venituri admob in aplicatii mobile alinescoo alinescoo Va salut, acesta fiind primul meu post. Felicit toti userii acestui site, deoarece de aici am gasit raspunsuri la multe intrebari de-a lungul timpului. ... (vezi toată discuția)