Va salut, acesta fiind primul meu post. Felicit toti userii acestui site, deoarece de aici am gasit raspunsuri la multe intrebari de-a lungul timpului.
Iate si problema mea: am un PFA in regim real, neplatitor de TVA, la care am urmatoarele coduri CAEN:
In afara sediunui:
-6202: Activitati de consultanta in tehnologia informatiei
-6203: Activitati de management (gestiune si exploatare) a mijloacelor de calcul
La sediu:
-4652: Comert cu ridicata de componente si echipamente electronice si de telecomunicatii
-4741: Comert cu amanuntul al calculatoarelor, unitatilor periferice si software-lui in magazine specializate
-6201: Activitati de realizare a soft-ului la comanda (software orientat client) CAEN PRINCIPAL
- 6311: Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe
- 5821: Activitati de editare a jocurilor de calculator
- 5829: Activitati de editare a altor produse software
Problema e cu reclamele afisate prin intermediul serviciului AdMob care e defapt AdSense pentru platforma mobila. In cadrul aplicatiilor mele pentru telefoane mobile, folosind uneltele oferite de Google eu afisez niste reclame (fie pe tot ecranul fie bannere). E drept, nu eu sunt cel care le creaza insa eu sunt cel care pune la dispozitie spatiul unde sa afiseze Google aceste reclame. Stiu ca 5829 e Software publishing care imi permite sa public aplicatiile in Google Play dar nu cred ca are nici o legatura cu partea de reclame.
Privind toate aceste lucruri, eu cred ca ar trebui sa am in vedere si urmatoarele:
Grupa 731 in care am:
-7311 Activitati ale agentiilor de publicitate
-7312 Servicii de reprezentare media
Desi 7311 nu cred ca am nevoie de el, ar fi bun de adaugat sa fie pe viitor, insa 7312 cred ca e exact ce am nevoie pentru a fi in regula cu partea de reclame:
7312 Servicii de reprezentare media Aceasta clasa include: -servicii de reprezentare media, adica vanzarea sau revanzarea timpului si spatiului pentru diverse mijloace media care solicita publicitate Aceasta clasa exclude: -vanzarea timpului sau spatiului de publicitate direct de catre proprietarii timpului sau spatiului (editori), vezi clasa de activitate corespunzatoare -activitati de relatii publice, vezi 7021
Deci, ce parere aveti, trebuie sa am aceste 2 coduri sa fiu in regula? Nu prea inteleg eu care e legatura intre o aplicatie si o agentie de publicitate... dar am zis sa va intreb si pe voi poate ma lamuriti mai bine.
De asemenea, aceste 2 coduri, necesita ceva studii in domeniu?
Multumesc.