avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CCC BEBE
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CCC BEBE

Primesc ccc pentru un copil de anul trecut din 22-11-2011 si doresc sa stiu cat mai am din acest concediu (cererea a fost facuta pentru o perioada de 2 ani pentru al 3-lea copil), din decizia pe care am primit-o nu inteleg mare lucru. -- "In temeiul art.19 alin (1)pct.2lit.I) din statut........ se aproba indemnizatie crestere copil OUG 111/2011 OPTIUNEA II, in cuantum de.... Nu specifica pe ce perioada, eu nu inteleg nimic de aici, va rog sa-mi explicati ce vor sa spuna prin asta!! In final pe ce perioada este aprobat acest ccc?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:36, 9 August 2012
Ati ales optiunea a II-a adica pana la 2 ani si veti primi indemnizatie pentru CCC pana inclusiv in ziua in care copilul implineste 2 ani.
MULTUMESC FRUMOS!!! -- nu credeam ca se mai da pe 2 ani, ma pregateam sa merg la munca.
Ultima modificare: Joi, 9 August 2012
99gyo, utilizator
Exista doua optiuni:

a) concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la un an, respectiv 3 ani in cazul copilului cu handicap;

b) concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire concediu de ingrijire copil ContSters229751 ContSters229751 O salariata a facut cerere de intrare in concediu de ingrijire copil pentru un an in perioada 04.01.2011-04.01.2012. Acum vine cu o alta cerere de prelungire a ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Ana_84 Ana_84 Buna ziua, In perioada 01.11.2015-29.02.2016 am beneficiat de indemnizatie de maternitate, iar incepand cu 01.03.2016 am revenit la serviciu si momentan ... (vezi toată discuția)
Prelungire concediu crestere copil de la un 1 la 2 andreea_cristina andreea_cristina sunt educatoare ,am nascut pe 19 iunie 2012,si mi-am ales sa stau acasa mai putin de 1 an,pentru a primi suplimentul de insertie de 500 ron,conform noii legi ... (vezi toată discuția)