avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... firma de recrutare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

firma de recrutare

O firma de recrutare care are si licenta de agent munca temporara poate selecta si angaja personal pentru ca ulterior sa ii detaseze in germania sau e mai bine ca persoanele recrutate sa fie angajate direct de angajatorul german?Care este procedura legala si unde pot gasi mai multe informatii?
Ultima modificare: Joi, 9 August 2012
blueelena, utilizator

Alte discuții în legătură

Angajare directa sau detasare blueelena blueelena Pentru a trimite forta de munca in Germania este necesar ca o firma de recrutare din Romania sa angajeze direct personalul sau sa il detaseze ulterior pe baza ... (vezi toată discuția)
Autorizare firma de plasare a fortei de munca caen 7810 candru candru Buna ziua, As dori sa deschid acest topic deoarece discutiile din cate am vazut sunt mai vechi si pentru mine este de interes. Am deschis de curand o firma cu ... (vezi toată discuția)
Munca in strainatate CarolinaIo CarolinaIo Salutare tuturor!! Am cautat job-uri in Ro pe net, pe la targuri de job-uri, prin ziare... inutil... nu gasesc un job cu salariu cat sa traiesc decent, iar ... (vezi toată discuția)