avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... RADIERE AUTOTURISM
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

RADIERE AUTOTURISM

As vrea sa stiu ce trebuie sa fac ca sa radiez un autoturism inmatriculat, din circulatie si de la plata impozitului. Vreau sa fac acest lucru deoarece autoturismul respectiv nu mai corespunde sigurantei rutiere si e foarte "obosit " deja. Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: shogun1 , utilizator 16:58, 28 Ianuarie 2009
O varianta : duceti autoturismul respectiv la un centru de colectare sau dezmembrare auto care are autorizatie in acest sens, ei va elibereaza o dovada in acest sens....cu cartea de identitate a autoturismului, cu certificatul de inmatriculare, cu dovada respectiva, cu adeverinta ca ati achitat pana acum impozitul pe masina , cu dovada ca ati dus masina la un centru, cu numerele de inmatriculare si cu o cerere de radiere completata (se gaseste pe contractul de vanzare -cumparara autu tip) va prezentati la biroul inmatriculari si radieri auto.
Alta varianta: dati masina la programul "rabla".
Ultima modificare: Joi, 15 Ianuarie 2009
Rodica Ciobanu, Avocat
Nu exista o alta posibilitate de radiere fara sa predau masina?? Vreau sa o dezmembrez eu acasa , mai valorific ce se mai poate valorifica, iar ce nu se mai poate valorifica predam la fier vechi??
De fapt incercati la cei care colectioneaza fier vechi.....pentru ca sunt si centre la care daca duci caroseria masinii iti elibereaza dovada de care ai nevoie la politie.
daca faceti dovada proprietatii cu un teren,curte va aproba radierea militia sovietica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soluție radiere auto dezmembrat Sivar Sivar Vreau sa radiez masina insa masina a fost instrainata prin contract de comodat unei persoane.Persoana aceea ,in ultima instanta a dezmembrat masina insa nu a ... (vezi toată discuția)
Radiere auto remat uniq1 uniq1 In ce conditii trebuie dusa masina la Remat(fier vechi), eu am dezmembrat masina, a rams caroserie si cateva elemente, seria sasiu e la locul ei. PE cei de la ... (vezi toată discuția)
Radiere auto cu probleme sficachis sficachis Buna ziua/seara. Recent am dat un autoturism la fier vechi. Sunt titularul acelui autoturism. De la firma respectiva am primit o adeverinta de primire si de ... (vezi toată discuția)