As vrea sa stiu ce trebuie sa fac ca sa radiez un autoturism inmatriculat, din circulatie si de la plata impozitului. Vreau sa fac acest lucru deoarece autoturismul respectiv nu mai corespunde sigurantei rutiere si e foarte "obosit " deja. Va multumesc .
O varianta : duceti autoturismul respectiv la un centru de colectare sau dezmembrare auto care are autorizatie in acest sens, ei va elibereaza o dovada in acest sens....cu cartea de identitate a autoturismului, cu certificatul de inmatriculare, cu dovada respectiva, cu adeverinta ca ati achitat pana acum impozitul pe masina , cu dovada ca ati dus masina la un centru, cu numerele de inmatriculare si cu o cerere de radiere completata (se gaseste pe contractul de vanzare -cumparara autu tip) va prezentati la biroul inmatriculari si radieri auto.
Alta varianta: dati masina la programul "rabla".
Nu exista o alta posibilitate de radiere fara sa predau masina?? Vreau sa o dezmembrez eu acasa , mai valorific ce se mai poate valorifica, iar ce nu se mai poate valorifica predam la fier vechi??
De fapt incercati la cei care colectioneaza fier vechi.....pentru ca sunt si centre la care daca duci caroseria masinii iti elibereaza dovada de care ai nevoie la politie.
Radiere auto remat
uniq1
In ce conditii trebuie dusa masina la Remat(fier vechi), eu am dezmembrat masina, a rams caroserie si cateva elemente, seria sasiu e la locul ei.
PE cei de la ... (vezi toată discuția)