avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe noi reglementari in vanzarea de vinuri?
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

noi reglementari in vanzarea de vinuri?

Buna tuturor,

am auzit de curand zvonuri ca ar deveni interzisa vanzarea de vinuri imbuteliate in magazinele comerciale cu amanuntul, in favoarea de vanzare vinuri vrac in crame autorizate. Detin un magazin comercial si as fi vrut sa ma "pun la adapost" din timp in acest aspect fiindca mi s-ar diminua considerabil cifra de afaceri.
Ma poate ajuta cineva? Nu am gasit nimic pe internet.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Vanzare cu amanuntul sau ridicata? denisa_21 denisa_21 Buna dimineata, De curand societetea mai are un nou domeniu de activitate. Vindem carbuni vrac catre pers fizice. Am activat cod CAEN 4671 si 4789, am luat ... (vezi toată discuția)
Cod caen vanzare aparatura cosmetica WEO WEO De ce cod CAEN este nevoie pentru a vinde catre persoane juridice sau PFA aparatura cosmetica (provenita din achizitie intracomunitara sau import sau furnizor ... (vezi toată discuția)
Coduri caen magazin online de suplimente alimentare pauleugenlazar pauleugenlazar Buna ziua, Ma intereseaza sa stiu ce coduri caen ar trebui sa am pentru a putea comercializa prin intermediul unui magazin online suplimente alimentare ... (vezi toată discuția)