avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract Mandatar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract Mandatar

Am semnat un contract de mandatar cu Provident ca si agent urmand sa-mi deschid P.F.A ca sa-mi pot primi comisionul.
Din anumite motive nu am putut sa-mi scot P.F.A-ul si totusi vreau sa mi primesc banii pe ce am muncit.Nu prea inteleg cum se procedeaza cu acest contract,as vrea sa stiu daca pot fi trimis in instanta daca imi opresc comisionul sau chiar toate incasarile(pana ajungem la o intelegere amiabila) mai pe scurt ce masuri legale se pot lua impotriva mea.Eu ce as putea face sa-mi recuperez banii(comisionul) avand in vedere ca am muncit "gratis"?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 17:53, 11 August 2012
bineinteles cas da. faceti evaziune fiscala nefiind inregistrat ca pfa. mutle meserii sunt pe baza de comision...dar de platit impozit ce spuneti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tot despre pfa elena091970 elena091970 sa-nteleg ca incepand cu data de 01 iulie o sa platesc ca pfa(contract cu provident) tot ce se plateste ca si salariat::somaj ,sanatate ,cas ?eu catig pe ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare cu provident gargamella gargamella -as vrea sa ma sfatuiti in legatura cu un contract de colaborare cu Provident -mi s-a spus ca trebuie sa am PFA, eu detin un II, dar totusi nu inteleg de ce ... (vezi toată discuția)
Intrebare incasare pfa mmihai155 mmihai155 Buna ziua. Sunt PFA din iulie anul asta. Singurele mele venituri le realizez in colaborare cu o firma din strainatate. Pe scurt, eu fac programe pe ... (vezi toată discuția)