avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... contestatie examen titularizare - memoriu adresat ISJ ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

contestatie examen titularizare - memoriu adresat ISJ si Minister

Doresc sa cer o lamurire in legatura cu posibilitatea contestarii rezultatului obtinut in urma examenului de titularizare. Am urmat procedura initiala si am depus contestatia la sediul ISJ-ului (cu numar de inregistrare). Au fost publicate rezultatele finale si nota a ramas neschimbata. Nu e nimic anormal in privinta acestui aspect, caut insa sa aflu cum pot proceda in continuare. In Metodologia referitoare la miscarea personalului didactic se face o trimitere la art. 7 din Legea contenciosului administrativ. Din ce mi s-a spus pana acum, am inteles ca ar trebui sa depun fie la ISJ, fie la Minister un memoriu prin care sa cer o noua evaluare a lucrarii. La care dintre aceste institutii trebuie depus un astfel de memoriu?
Nu am mai facut un memoriu pana acum, exista formule standard pe care trebuie sa le urmez? Trebuie sa mentionez articolul din metodologie pe care imi bazez cererea? De asemenea, e recomandabil sa mentionez punctajul pe care consider ca ar fi trebuit sa-l obtin?

Va multumesc anticipat pentru orice lamuriri in acest sens.
Cel mai recent răspuns: cliolee , utilizator 19:07, 11 August 2012
Petitia o trimiteti la ISJ, iar ei au obligatia de a o solutiona in 30 de zile...din pacate, nota va ramane neschimbata, chiar daca se vor lua unele masuri...
Va multumesc pentru raspuns.
Din ceea ce reusisem sa mai aud in stanga si-n dreapta, intelesesem ca in eventualitatea in care mi s-ar fi dat dreptate, tot nu s-ar fi modificat nimic. Cel putin nu in timp util pentru a folosi nota la prima sedinta publica.

Singura explicatie la care mai pot apela dupa publicarea rezultatelor finale este ca e foarte probabil sa lipseasca ultimul set de pagini al lucrarii....Asta tineam neaparat sa intreb in memoriu.
Din nou, multumiri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titularizare furata mironelena mironelena Am obtinut anul acesta cea mai mare nota pe judet la concursul de titularizare in invatamant si m-am titularizat pe un post la liceu. La doua saptamani dupa ce ... (vezi toată discuția)
Anulare act administrativ - contencios administrativ - litigiu cu inspectoratul scolar judetean pavelvioleta pavelvioleta Cu permisiunea dumneavoastra as vrrea daca se poate sa va supun atentiei cazul meu: Sunt ing. chimist titular la un Gr. Sc. Adm. si absolventa 2009 de ... (vezi toată discuția)
Titularizare la nivelul scolii Albert35 Albert35 Supun atentiei dumneavoastra problema tutularizarii la nivelul unitatii de invatamant... Sunt profesor de informatica cu o vechime efectiva in invatamant ... (vezi toată discuția)