avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... reducere rata credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

reducere rata credit

Buna ziua,va rog daca aveti cunostinta cum as putea reduce rata la banca lund in calcul ca nu am servici in romania din anul 2009? Nu este un credit ipotecar ci doar de nevoi personale cei drept cam mare.Daca aveti o sugestie o parere sau cum as putea face o cere pentru reducerea ratei fara reesalonare.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ELENA VASILE , Consilier juridic 09:19, 11 August 2012
O solutie ar fi refinantarea creditului, insa trebuie sa dovediti solvabilitate pentru a o obtine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restanta banca, refuz reesalonare ContSters293905 ContSters293905 In urma cu patru ani am facut un credit nevoi pers an chf.Pana in toamna anului trecut am reusit sa merg cu ratele ok. Din decembrie am anuntat banca ca ... (vezi toată discuția)
Creditele ipotecare in franci eli7526 eli7526 Buna seara.Ma numesc Elena I. si ca majoritatea romanilor cu credite ,stau si imi storc mintea-ce naiba e de facut?Am facut 2 credite in 2007 ,unul ipotecar si ... (vezi toată discuția)
2 credite la aceeasi banca Vladimir1_83 Vladimir1_83 Buna ziua. La aceeasi banca am 2 credite. Primul este un credit ipotecar, al doilea este de nevoi personale. In curand am devenit somer. Prioritar este ... (vezi toată discuția)