avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... avocat Drobeta Turnu Severin
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

avocat Drobeta Turnu Severin

Cine ma poate ajuta cu o informatie despre angajarea unui avocat cu experienta in drept penal pentru Judecatoria Drobeta Turnu Severin?
Aunt multi avocati acolo, dar poate stiti pe cineva cu experienta?
Astept raspuns urgent.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 15:02, 11 August 2012
Recomandare nominala a unui avocat nu puteti primi pe forum.

Puteti citi subiecte din forumul Drept Penal si postarile avocatilor care raspund acolo, sunt multi specialisti in drept penal; dvs. puteti alege si contacta prin mesaj privat sau telefonic (majoritatea au inscris in profil un numar de contact) un consultant care va inspira incredere.

De asemenea puteti accesa Catalogul Consultantilor inscrisi pe forum:
www.avocatnet.ro/content/con...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recomandare avocat ferarutudorel ferarutudorel Va salut cu respect, Doresc sa-mi recomandati un avocat specializat in legislatie rutiera, de preferat din judetul Caras-Severin,in vederea solutionarii ... (vezi toată discuția)
Consultanta juridica danolteanu danolteanu as dori o reprezentare intr-un proces de insolventa- asumarea raspunderii - in Bacau ...rog numar de contact ...mersi (vezi toată discuția)
Am nevoie de un avocat cu experienta in banci gabi_con gabi_con buna ziua! Dupa cum spune si titlul, am nevoie de un avocat cu experienta in banci. Ma intereseaza: 1. CV-ul, adica experienta acestui avocat. 2. ... (vezi toată discuția)