avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... intrebare despre studii
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

intrebare despre studii

Va rog sa-mi spuneti cum sunt considerate urmatoarele studii: de lunga durata sau de scurta durata? Am absolvit in 2011 Universitatea Spiru Haret, Facultatea de Stiinte Juridice si Administrative,specializarea Administratie Publica,licentiata in Stiinte administrative. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: gabriela09 , utilizator 17:00, 13 August 2012
Nu mai exista in Legea invatamantului invatamant superior de scurta durata sau invatamant superior de lunga durata, ci doar faptul ca invatamantul superior este organizat in studii universitare de licenta, studii universitare de masterat si studii universitare de doctorat.

Sunt studii superioare, atat.
multumesc pentru raspuns
dar cand te duci la un concurs specifica de lunga durata sau scurta durata si nu te angajeaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea in clasa a functionarilor publici ellena ellena am doua situatii legate de acest subiect: cazul 1. functionar public cu studii superioare de scurta durata, (subinginer) - inginer colegiu, angajat pe un post ... (vezi toată discuția)
Studii universitare de licenta cu diploma cerute la posturi bugetare 9lucia 9lucia am terminat Facultatea de stiinte politice si administrative Babes-Bolyai, 3 ani la zi si mi-am luat licenta. Sunt interesata daca studiile mele sunt bune sau ... (vezi toată discuția)
Ce fel de studii sunt? tudor1973 tudor1973 Am absolvit Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica ,,Stefan cel Mare,, Suceava specializarea contabilitate si informatica de gestiune in anul ... (vezi toată discuția)