avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract imprumut videoproiector
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract imprumut videoproiector

Buna ziua,
Ca persoana fizica, am nevoie de o forma scrisa a unei intelegeri cu o alta persoana fizica cu referire la imprumutul unui videoproiector. V-as fi recunoscator daca mi-ati raspunde ce forma de documente asiguratorii pot incheia si eventual cum pot introduce o serie de clauze ce ma pot asigura in caz de stricaciuni provocate, sau neinnapoierea aparatului la termen, etc.
Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Recuperare prejudiciu Cezarsamsung Cezarsamsung Buna ziua. O persoana care a renovat o locuinta fara a avea incheiat vreun contract scris de colaborare cu proprietarul locuintei, in cazul in care produce ... (vezi toată discuția)
Furt din autoturism nicoletavlaicu nicoletavlaicu Va rog sa imi spuneti daca am asigurare rca ,daca in aceasta asigurare intra si furtul din autoturism al bunurilor din interior.va multumesc,. (vezi toată discuția)
Inundat de chirias forumistul forumistul Am fost inundat la coltul plafonului cu dormitorul si pe toata suprafata plafonului baii, a curs apa din plafon. Administratia a venit si a oprit apa. ... (vezi toată discuția)