avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... drept penal in Marea Britanie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

drept penal in Marea Britanie

Buna ziua ,
As dori sa consult un avocat care are cunostinte ale dreptului penal din Marea Britanie!
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:51, 12 August 2012
Destul de greu de gasit in România, sistemul legal britanic e bazat pe sistemul anglo-saxon care e foarte diferit de cel romano-german.
Da, este foarte complicat si datorita faptului ca acolo se pot face intelegeri cu acuzarea si trebuie stiut exact care ar fi sansele.
Consultarea avocatului o faceti ca sa va lamuriti cat mai bine si cine nu profeseaza efectiv acolo chiar daca cunoaste dreptul anglo-saxon nu va poate fi de mare ajutor.

In general si pedepsele se stiu de avocatii de acolo, asa cum si avocatii din Romania stiu pedepsele concrete ce se pot aplica in cele mai multe cazuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baroul din londra ioanaschipor ioanaschipor Buna ziua, ar putea cineva sa imi dea cateva detalii despre drept in marea britanie? As vrea sa urmez facultatea in Londra si vroiam sa aflu daca stiti cate ... (vezi toată discuția)
In uk este valabil acest articol din cp? deea84crinelcris deea84crinelcris Art. 16 Persoana care a comis una dintre infractiunile prevazute la art. 2 - 10, iar in timpul urmaririi penale denunta si faciliteaza identificarea si ... (vezi toată discuția)
Evaluarea condamnatilor, din perspectiva intrãrii în vigoare a legilor privind codul penal dodonica dodonica Buna ziua! Adiniauri am citi o stire ca se vor constitui comisii formate din judecatori, procurori, si personal de penitenciar si vor analiza dosarele ... (vezi toată discuția)