Buna ziua, as avea cateva intrebari:
1. Daca o societatea are oprita activitatea se poate efectua transferul de pe proprietar pe mine (persoana fizica)
2. Daca da cam cat costa aceasta operatiune si ce ar trebui sa fac ?(merita?)
3. Cat costa sa schimb activitatea principala a firmei ?
In final se merita ? Desi numele ar trebui schimbat. Din ce citisem prin alte surse ma ajunge undeva la 7-8 mil. Sa deschizi o firma, avand varsta sub 26 de ani sunt scutit de ceva taxe ? Stie cineva mai multe informatii ? Multumesc pentru eventualele raspunsuri.
1. Nu se pot face modificari intr-o societate cu activitatea suspendata, trebuie reluata activitatea.
2. Se face cesiune de parti sociale, costuri aproximative 700 - 800 lei.
3. Aproximativ 500 - 600 lei.
Beneficiază de scutire la plata taxelor de inregistrare a unei societatii numai tinerii intreprinzatori care nu au mai detinut calitatea de asociat intr-o societate comerciala si care constituite o S.R.L. - D.
In esenta e mai ok sa deschid eu firma de la 0 nu ? Mai am timp pana la 26 de ani...Din ce citisem sa deschizi o firma de la 0 costa in jur de 250-300 euro ? este adevarat ? Multumesc de raspuns
Daca sunteti student cel putin in anul 2 sau masterand la vreo forma de invatamant autorizata/acreditata si varsta sub 30 de ani puteti sa va infiintati o firma in conditiile HG 166/2003. Detalii aici: www.onrc.ro.
Infiintarea unei SRL ajunge cu un capital social de minim 200 ron la 1000 ron.
Srl-d vs srl
anquette
Buna ziua
sunt medic stomatolog si as dori sa infiintez un srl-d.Nu doresc sa apelez la acel capital de 10000 euro care poate fi primit.vreau doar sa am o ... (vezi toată discuția)