avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... obligatiile unui coplatitor
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

obligatiile unui coplatitor

in 2008 am facut un imprumut bancar girand cu apartamentul,coplatitor fiind sotul meu,care acum 2 luni a decedat.am tot solicitat bancii respective sa ma ajute cumva cu scaderea ratei,intrucat am ramas singura si nu mai pot plati rata.
spuneti mi, va rog, ce obligatii are banca in momentul in care decedeaza coplatitorul????
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:45, 13 August 2012
Nu are.
Cei care contracteaza imprumuturi in sume mari, ar trebui sa incheie asigurari de viata pt astfel de situatii.
Mai incercati sa gasiti solutii impreuna cu banca pt o refinantare, eventual. Sunt de parere ca orice solutie ar propune banca, nu v-ar avantajoasa , poate ar fi mai bine sa cautati sa cresteti veniturile cat sa acoperiti actuala rata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie banca caprice caprice Buna ziua, as dori o indrumare in urmatoarea situatie: ce se intampla in cazul in care 2 soti din care unul este coplatitor celuilalt fac un imprumut la ... (vezi toată discuția)
Asigurare viata incheiata in baza contract de credit underworld underworld Credit de nevoi personale contractat in anul 2007; exista imprumutat, coplatitor si garant. Imprumutatul a decedat in 2008. Coplatitorul s-a dus la societatea ... (vezi toată discuția)
Rate la banca si venituri injumatatite cordis claudia cordis claudia va rog daca poate cineva sa ma ajute cu un sfat in urmatoarea situatie:am facut un credit de nevoi personale fara ipoteca si nfara giranti in 2008 cand aveam ... (vezi toată discuția)