avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Finalizare studii superioare!
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Finalizare studii superioare!

Buna ziua! Daca ma puteti ajuta, am o intrebare legata de finalizarea studiilor superioare.In anul 2010 am primit de la secretariatul USAMV o adeverinta in care scrie astfel : ,,Se adevereste prin prezenta ca domnul .................. a absovit cursurile facultatii de .................., specializarea........., cu durata de 6 ani in anul universitar...... urmand sa sustina examenul de diploma in anul 2010.Eu de abia in acest an ma pot prezenta la examenul de licenta.Intrebarea este daca prin aceasta adeverinta, am certitudinea ca situatia mea scolara este inchisa complet la fel si taxele scolare? Ma gandesc ca aceasta adeverinta dpdv legal ar trebuii sa comfirme incheierea situatiei scolare si a taxelor achitate complet.Multumesc

Alte discuții în legătură

Studii universitare de lungã sau de scurtã duratã flodac flodac Bună ziua! Vă rog să mă lămuriți În anul 2008 am absolvit cu examen de licență cursurile de 4 ani (I.D.) ale Facultății de ... (vezi toată discuția)
Studii superioare de scurta durata dumi32 dumi32 Buna ziua, As dori sa va intreb, in cazul in care un participant la concursul de ocupare a unui post contractual (SSD) studii superioare de scurta durata ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere student- finalizare studii ContSters359971 ContSters359971 Buna ziua. As avea o intrebare legata de pensia alimentara: daca termin anul acesta facultatea pana cand mai exact trebuie sa primesc pensie? pana in ziua cand ... (vezi toată discuția)