avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Valabilitate factura Germania
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Valabilitate factura Germania

Buna ziua tuturor. Am o mica problema cu inmatricularea unui autoturism din Germania.

Cel care mi-a adus autoturismul a facut factura direct pe numele meu si a semnat el.

Intrebarea mea este daca aceasta factura este valabila. Stiu ca la facturile romanesti este semnatura reprezentantului dar pe aceasta scrie "Semnatura cumparatorului".

E destul de greu ca sa obtin o noua factura pe numele celui care mi-a adus masina. Cei de la inmatriculari refuza inscrierea provizorie in circulatie a autoturismului. Ei cer factura intre neamt si cel care mi-a adus-o si contract de vanzare-cumparare intre mine si cel care a adus masina.

Precizez ca este vorba de o factura nu de un contract de vanzare-cumparare. Brifurile din Germania sunt pe numele celui care a adus masina.

Multumesc anticipat
Ultima modificare: Miercuri, 15 August 2012
crt82, utilizator

Alte discuții în legătură

Ingrijorare acte auto andrei98 andrei98 De curand am achizitionat un autoturism de la o persoana,adus din Germania,cu numere de Germania(nu provizorii). Am toate actele la ea(brief mic,mare,carte ... (vezi toată discuția)
Valabilitate numere provizorii de germania doru2910 doru2910 am cumparat recent de la cineva un autoturism adus din germania cu numere provizorii valabile pana in 03.mai2011.(scrie pe placute).am primit brieful mare cel ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto din germania pay pay Buna seara, Am achizitionat in 07.12.2013 o autoutilitara adusa cu 2 zile inainte din Germania. Pe brief-ul German al masinii apare proprietar un autohaus, ... (vezi toată discuția)