avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma veche - situatii Adm Fin, etc
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma veche - situatii Adm Fin, etc

Mi-am adus aminte ca aveam o firma infiintata in 1997, am avut activitate pana prin 1999, dar de atunci nu am mai depus nimic la Adm. Fin., nici hartia aceea pentru fara activitate, cred ca nici ultimul bilant nu l-am depus.

Evident, nu am preschimbat certificatul de inmatriculare, ca numai acum mi-am amintit de ea. Asociatul meu din aceasta firma e o putoare si nu a facut nimic. Eu m-am cam despartit de el atunci prin 1999, dar nu cu acte.

Ce pot face?
Nu potzi sa-ti condamni asociatul, cand nici tu nu ai facut nimic!
In continuare o sa platesti amenzile de administratia financiara pentru nedepunerea bilantului.
Mai departe poti sa te rogi sa-ti dizolve societatea Registrul Comertului pentru ca nu ti-ai preschimbat certificatul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare srl asociat unic tata1234 tata1234 Buna! As dori un sfat, am un SRL asociat unic, nu prea a avut activitate, un apartament este cumparat pe acel SRL. As vrea sa scap de aceasta firma, imobilul ... (vezi toată discuția)
Cum scap de un srl ? razvan911 razvan911 Buna ziua, Am infiintat un SRL in 2004 la care sunt unic asociat si administrator. Firma a functionat pana la 1 ianuarie 2005 cand am hotarat sa nu mai ... (vezi toată discuția)
Sediu societate in dizolvare r.nitulescu r.nitulescu Buna! Va rog sa imi spuneti parerile voastre aveti cu privire la urmatoarea situatie: am un SRL care nu a avut niciodata activitate/salariati etc, prin ... (vezi toată discuția)