avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... prescriptie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

prescriptie

buna seara.dupa ce perioada se prescrie sau nu o factura neplatita la vodafone.aceasta este din ianuarie 2006.va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:03, 2 Aprilie 2009
Dupa 3 ani.
Dar e ceva civil , nu penal
Ultima modificare: Vineri, 16 Ianuarie 2009
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
factura este din 6.03.2006.acum 4 luni vine somatie de plata impreuna cu dobanda care e de 3 ori mai mare decat factura.va multumesc
Au introdus somatia de plata in interiorul termenului de 3 ani.
Datoria nu este prescrisa conform legii.

avocat Claudiu Lascoschi
deci pe 6 martie se fac 3 ani pe urma se prescrie.va multumesc
Datoria nu mai este prescrisa, intrucat v-a fost trimisa somatia de plata.

Alte discuții în legătură

Restante factura servicii telefonie mobila Radu Victorita Aura Nicoleta Radu Victorita Aura Nicoleta Buna,iubitul meu are o factura neplatita la orange din 2005,am primit somatii cam prin 2008 de la o firma de avocatura,am platit o parte(nici nu mai stim sigur ... (vezi toată discuția)
Termen de prescriptie pentru impozit si penalitati rezel rezel AM PRIMIT DE LA C.A.SANATATE O DECIZIE DE IMPUNERE PENTRU CISTIGURI DIN DIVIDENTE AFERENTE ANULUI 2004 (LA FINANTE MI S-A SPUS CA ACESTA ESTE CONSIDERAT VENIT ... (vezi toată discuția)
Intreruperea termenului de prescriptie cristianus cristianus Vreau sa va intreb, din cate stiu eu si s-ar putea sa ma insel, printr-o notificare scrisa catre o soc. com. care trebuie sa ne achite o diferenta de pe o ... (vezi toată discuția)