avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Com. cu ridicata, pot factura pt pers. fizice?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Com. cu ridicata, pot factura pt pers. fizice?

Am un SRL care s-ar ocupa cu comert cu ridicata de calculatoare second-hand. Intrebarea mea este daca pot sa vind (facturez) si catre persoane fizice? Cineva mi-a zis ca da, fiind vorba de produse de folosinta indelungata, la care oricum se da certif. de garantie si factura. Voi putea fi acuzat ca as face comert cu amanuntul?

Ar fi urgent (tb sa optez pt comert cu amanuntul sau cu ridicata), va multumesc,
Stefan
Cel mai recent răspuns: riana784 , utilizator 09:23, 28 Ianuarie 2005
COmertul cu ridicata este definit explicit in lege si priveste achizitionarea de marfuri in vederea revanzarii. Daca se vinde direct catre o persoana fizica consumator final, este comert cu amanuntul.
Va multumesc pt raspuns.
Puteti sa-mi spuneti care este legea care defineste comertul cu ridicata?

comertul cu amanuntul se defineste prin ordonanta 99
opteaza pentru amandoua pt ca se poate sa ai doua activitati, dar pune prima pe cea la care crezi ca o sa ai vanzari mai mari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert cu ridicata, pot factura pt persoane fizice? Am un SRL care s-ar ocupa cu comert cu ridicata de calculatoare second-hand. Intrebarea mea este daca pot sa vind (facturez) si catre persoane fizice? Cineva ... (vezi toată discuția)
Fac comert cu ridicata, pot factura pt persoane fizice? Firma mea face comert cu ridicata de calculatoare second hand. Intrebarea mea este daca pot factura si pentru persoane fizice? Cineva mi-a zis ca da, dat fiind ... (vezi toată discuția)
Vanzare engros si endetail alina1977 alina1977 Tin contabilitatea la o firma care vinde medicamente de uz veterinar en gros. Vor sa vanda din aceeasi gestiune si catre populatie. Pe langa casa de marcat e ... (vezi toată discuția)