avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj pentru asociatii unei societati comerciale??
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj pentru asociatii unei societati comerciale??

Buna ziua!!
Stiu ca subiectul a mai fost discutat, insa opiniile sunt foarte impartite...asa ca revin cu intrebarea:
Daca o persoana este asociat si administrator al unei societati comerciale, are un contract de munca la o alta societate care se incheie din motive ce nu tin de persoana salariatului, exista posibilitatea ca acesta sa beneficieze de somaj??
As vrea sa mentionez ca firma pe care o detine a avut ACTIVITATEA SUSPENDATA timp de trei ani, fiind reactivata de foart putin timp.

Alte discuții în legătură

Obligatoriu 1 salariat la srl? adela1978 adela1978 Buna ziua. Vroiam sa va intreb urmatoarele: - e vorba de 1 srl ce se va infiinta, domeniul vanzari(comert in magazin), este obligatoriu sa existe un ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului - activitate comerciala firma proprie muadib muadib Buna seara. Ma aflu in concediu pentru cresterea copilului (copilul are 6 luni) si beneficiez de idemnizatia de la stat. Sunt in acelasi timp asociat unic ... (vezi toată discuția)
Administrator angajat Pispirica Pispirica Buna ziua tutoror! Intru direct in subiect caci nu e timp de pierdut :D Speta mea este urmatoarea: Am un SRL in care asociati sunt 2 persoane juridice. In ... (vezi toată discuția)