avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca pe baza C.I provizorie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca pe baza C.I provizorie

Buna ziua tuturor.
Intrebarea mea este:
cetatean roman cu domiciliu in strainatate poate fi angajat de o firma in romania pe baza unei carti de identitate provizorii cu durata de 1 an? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:23, 20 August 2012
Da, poate fi angajata o astfel de persoana ...
va multummesc foarte mult.
si daca are ca act de identitate pasaportul ce justifica domiciliul in strainatate si nu detine alt document sa ateste ca are resedinta in romania se poate ? multumesc
Da, se poate face angajarea si pe baza unui pasaport valabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare doar cu pasaportul alexandu823 alexandu823 Buna ziua, Un cetatean moldovean care a obtinut cetatenia romana si si-a facut pasaport cu domiciliul in strainatate, se poate angaja legal doar cu pasaportul ... (vezi toată discuția)
Act de identitate Dumies Dumies Un cetatean roman cu domiciliul in strainatate atestat de pasaport CRDS ,poate sa solicite carte de identitate sau doar carte de identitate provizorie ? (vezi toată discuția)
Bună ziua, sunt născută în r.moldova. dețin dubla cetățenie. ... AndairaM AndairaM Bună ziua, Sunt născută în R.Moldova. Dețin dubla cetățenie. Cartea de identitate cu viza de reședință în România expiră în 2024, Sunt nevoită ... (vezi toată discuția)