avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general actualizare suma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

actualizare suma

buna ziua! am si eu o intrebare, chiar daca s-a mai raspunsla acest gen " actualizarea cu indicii de inflatie": am o valoare in 2006 de 3 lei si trebuie sa o actualizez pana in prezent, intrebarea este iau in calcul ipc anual sau lunar, pt ca la insse cand dau ipc anual imi selecteaza ca perioada curenta anul 2011 iar perioada de referinta se opreste la 2010, iar daca iau ipc lunar pot actualiza pana in iulie 2012. Deci care este valoarea actualizata in prezent a sumei de 3 lei din 2006? multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:23, 21 August 2012
Actualizarea la care faceti referire se poate face de la luna ...,din anul 2006 pana in luna iulie 2012.Intrati pe INS/Produse&Servicii/Date statistice/Indicele preturilor de consum si aflati indicele pentru perioada solicitata,introducand datele in cele doua tabele.Datele obtinute se pot scoate pe imprimanta.
Avand in vedere caracterul public al informatiilor ,in conformitate cu disp L nr 544,pentru corecta dvs informare accesati site INS si adresati cererere de comunicare precizari aferent perioada care va intereseaza

Institutul Naţional de Statistică
Direcţia Judeţeană de Statistică Număr intrare Aprobare direcţiune

CERERE DE INFORMAŢII STATISTICE
SOLICITANT
Persoană fizică Persoană juridică
Nume şi prenume: Denumire:
CI/BI (serie şi număr): CUI:
PERSOANA DE CONTACT
Nume şi prenume Telefon Email

INFORMAŢIA SOLICITATÃ
Denumire indicator Judeţ /Localitate Perioada de referinţă
SCOPUL SOLICITÃRII INFORMAŢIEI

CONDIŢII
Reproducerea integrală sau parţială, în forma originală sau modificată a informaţiilor obţinute prin prezenta cerere, precum şi stocarea într-un sistem de regăsire sau transmiterea sub orice formă şi prin orice mijloace sunt interzise fără autorizarea scrisă a Direcţiei Judeţene de Statistică
Utilizarea datelor statistice oficiale , în articole, studii, cărţi în formă scrisă sau electronică, ori a altor date şi informaţii derivate din acestea se face numai cu indicarea clară şi precisă a sursei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor calcul inflatie oti oti Am o hotarare judecatoreasca care ma obliga sa platesc o suma de bani "reactualizata cu rata inflatiei de la 20.06.2007 pana la data platii efective" ... (vezi toată discuția)
Legea 10/2001 indice inflatie liniuta liniuta Va rog daca stie sa-mi spuna cineva un teren evaluat in urma unei expertizate si evaluat in ian 2006 la 250.000 RON - referitor la aceasta suma cum se poate ... (vezi toată discuția)
Calcul indice de inflatie Darie Tudor Darie Tudor Salut amicii si pe cei care ma vor...lumina. Tuturor: La multi ani! Dupa lupte seculare care au durat mai bine de 1 an si jumatate X-((motiv pentru care am ... (vezi toată discuția)