avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... In cazul examenului auto in resedinta de domiciliu
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

In cazul examenului auto in resedinta de domiciliu

In cazul in care fac scoala de soferi in alt judet si dau examenele in judetul de domiciliu, am cumva la dispozitie o masina pe care sa dau proba practica sau trebuie sa imi gasesc eu singura un instructor provizoriu?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 22:31, 4 Februarie 2014
Examenul se da pe masina instructorului intrucat politia nu detine autovehicule pentru examinare. Va trebui sa te tocmesti cu un instructor si sunt sigur ca au tarife si numai pentru ziua examenului
Bafta!
clar...banii si alti banii.

ms oricum
exista instructori independenti autorizati si poti inchiria ptr examen o masina cu instructor cu tot.;)
tariful ptr examen din cate am vazut este in medie 100 lei (moca nu am prea auzit:) )

gasesti aici o lista a instructorilor pe judete
[ link extern ] /

bafta la examen si fara emotii!

ps: am fost in aceeasi situatie. gandeste-te ca am fost nevoit sa inchiriez un camion cu remorca!:sticktongue:
Ultima modificare: Miercuri, 22 August 2012
cyan, moderator
Am reusit sa-mi dau examenul in alt judet...mi-am luat un instructor pentru a face mai usoara tranzitia...am platit si ore si taxa ce-i drept dar macar acum sunt soferita..
intructoarea si-a schimbat numele de familie si nu corespundea cu dosarul meu nici macar autorizatia ei
:thumbup:
Felicitari!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoala de soferi si examenul Just-drept Just-drept Doi soti locuiesc in mediu rural,unde locuiesc.Sotia e cadru didactic,la scoala unde locuiesc. Ei locuiesc cu mutatie flotat in zona rurala,din judetul X,dar ... (vezi toată discuția)
Contestatie examen auto lisav lisav Buna ziua, Am avut examen auto categoria B pe data 11 august 2014.Examinatorul m-a dus 30 minute pe tot felul de strazi, dupa aprox.15 min. mi-a zis sa fac ... (vezi toată discuția)
Scoala de soferi ContSters327623 ContSters327623 Buna ziua! Am inceput o scoala de soferi si nu stiu daca o voi mai termina fara sa nu fiu furata la greu si umilita groaznic. Am luat PROBA TEORETICA DIN ... (vezi toată discuția)