avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Rambursare anticipata a creditului
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Rambursare anticipata a creditului

Buna ziua. Am un credit de la BCR si exista posibilitatea de a rambursa anticipat si in totalitate a acestuia.Dupa cate stiu a fost pusa in discutie procedura anularii comisionului datorat la rambursarea anticipata . Nu stiu, dar doresc sa aflu daca a fost emis un act normativ referitor la acest subiect.Mi se pare ca acest lucru a fost ridicat in mai multe forumuri legate de ANPC, cand s-a pus in discutie problemele ridicate de unii clienti ai bancilor referitoare la diversele comisioane mai mult sau mai putin legale.
Va multumesc,
Florin.
Cel mai recent răspuns: Avocat FLORENTINA ALBU , Avocat 22:16, 17 Ianuarie 2009
S-a emis OUG nr.174/2008 pentru modificarea si completarea unor acte normative privind protectia consumatorilor, publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 795 din 27.11.2008.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 50/2010 si introducerea unui nou comision neprevazut in contract T.O. T.O. OUG 50/2010 s-a vrut a avea intentii bune, dar pe unii debitori i-a faultat. Eu m-am pricopsit cu un comision nou pe care nu il aveam in contractul initial. ... (vezi toată discuția)
Dae 0% in contract de credit alina2814 alina2814 Am un contract de credit de nevoi personale la o banca, semnat in septembrie 2007. Desi in cuprinsul sau sunt specificate atat dobanda anuala (variabila, ... (vezi toată discuția)
Model de notificare a refuzului de semnare a actului aditional ralubriela ralubriela Am primit pe 13 septembrie de la BCR (de unde am capatat un credit de consum cu ipoteca) actul aditional pe care mi l-au lasat pentru7 zile la studiu. Desi ... (vezi toată discuția)