avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cercetare administrativa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cercetare administrativa

Societatea A si societatea B au un litigiu. In instanta societatea A cistiga fara a inregistra pagube/prejudicii, dar constata ca la dosarul cauzei partea adversa avea copii ale documentelor intocmite de societatea A in legatura cu obiectul litigiului.
In societatea A se face o cercetare administrativa conform legii, se iau declaratii salariatilor care aveau acces la documentele respective. Unul dintre salariati declara ca documentele au fost vazute si de d unirector din societate. Se presupune ca directorul a transmis partii adverse documentele.
Care sunt etapele de urmat in continuare?
Se cerceteaza administrativ directorul. Se face plingere penala impotriva directorului?
Nu ar fi mai simplu daca s-a face plingere impotriva partii adverse si s-ar afla astfel vinovatii?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Recurs litigiu de munca Nina1 Nina1 Pentru documentele ce am solicitat sa fie anulate pe instanta de fond s-a efectuat expertiza grafica prin care s-a consemnat ca semnaturile de pe actele prin ... (vezi toată discuția)
Sanctiune disciplinara dianar dianar In cazul unei lipse in gestiune datorata neglijentei salariatului se poate aplica ca si sanctiune disciplinara reducerea salariului de baza pe o durata de 3 ... (vezi toată discuția)
Semnatura falsificata ! dosar penal....? danpascu danpascu Am fost angajat la o societate, unde administratorul societatii mi-a modificat contractul de munca de la 8 ore la 4ore, semnind un act aditional ca ... (vezi toată discuția)