avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general DECLARATIA 112 PENSIONARI
Discuție deschisă în Contabilitate în general

DECLARATIA 112 PENSIONARI

Buna seara,

Spuneti-mi, va rog, ce trebuie sa completez in declaratia 112 pentru pensionari pentru o asociatie de proprietari, in conditiile in care ei platesc doar impozitul. Am un pensionar angajat cu conventie civila. Formularul nu imi da voie sa sterg :Baza contribuţie Individuală ASIGURÃRI SOCIALE si Contribuţie Individuală ASIGURÃRI SOCIALE.

mentionez ca am bifat la tip asigurat alte entitati asimilate: 18. Persoane cre realizeaza venituri profesionale din contracte/conventii civile,
si la
Asigurat / neasigurat pentru concedii şi indemnizaţii de asigurări sociale de sănătate si
Asigurat în sistemul de asigurari pentru şomaj
ALEGETI UNA DIN SECTIUNILE DE MAI JOS PENTRU ASIGURATUL CURENT
- NEASIGURAT

Cum trebuie sa procedez?

Va mulumesc

Alte discuții în legătură

Declaratia 112 - conventii civile unitescu unitescu Buna ziua, Cum se completeaza declaratia 112 la o asociatie unde sunt numai doi angajati (administrator + femeie serviciu) cu conventii civile? Va rog sa ma ... (vezi toată discuția)
Declaratie unica 112 si certificatul de semnatura electronica - de la 01.09.2011 aceasta declaratie se va depune numai online! ContSters166949 ContSters166949 Are cineva idee cum se completeaza declaratiia 112 pentru o asociatie de proprietari care are numai conventii civile si calculeaza si plateste urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Declaratia112 - concediu cod 08 grasa78 grasa78 va rog sa-mi precizati daca este corect: am un concediu medical cod 08, cu un cuantum de indemnizatie de 1.517 lei, din care se scade CAS 10,5% in valoare de ... (vezi toată discuția)