avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Problema urgenta pentru admini sau moderatori
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Problema urgenta pentru admini sau moderatori

buna seara. am o problema.

in urma cu ceva timp m-am inregistrat aici cu un alt user pe alt e-mail.

am incercat sa ma loghez dar nu mai tin minte parola iar vechea adresa de e-mail mi-am dezactivat-o intre timp si deci nu pot recupera parola !

asa ca am inregistrat acest user de pe care va scriu acum. va pot spune userul, emailul si bineinteles, se poate verifica adresa de pe care am avut activitate pe acel cont, este aceeasi cu cea de pe care va scriu acum ( IP am inteles ca se numeste ). poate, va rog, un moderator sau administrator sa imi schimbe vechea adresa de email a acelui cont, cu una noua ca sa-mi pot recupera si eu parola la cont ?!

astept un raspuns urgent ! din pacate de abia acum mi-am dat seama de problema !

Cel mai recent răspuns: uwritetherules , utilizator 18:23, 19 Ianuarie 2009
mi-am adus aminte ca mi-am schimbat chiar de cateva ori parola pe acel cont. pot spune si ce parola/parole am avut aproximativ.
Buna ziua,

Imi pare rau, dar nu va pot ajuta. Au fost mai multe incercari de accesare a unor conturi fara acordul proprietarului, bazate pe acelasi tip de solicitare.

Din pacate, singura varianta in care puteti recupera contul in cauza este sa va amintiti username-ul si parola cu care se acceseaza acesta.

O zi frumoasa.
d-le alin dar faptul ca accesez site-ul de atata timp, de pe aceeasi adresa ? am si postat, cred ca si scrisul este asemanator. macar daca nu imi pot accesa contul sa fie sters atunci, asa mi se pare totusi corect. daca aveti cum sa verificati o sa vedeti ca am incercat sa fac si o recuperare de parola insa nu mai am e-mailul. daca nu-l pot accesa macar sa fie suspendat sau sters, asa mi se pare normal. nu am mai intrat pe el de aproximativ o luna doua. stiu si ce parole am avut la inceput dar la un moment dat ori am resetat ori am facut ceva, ca nu-mi mai amintesc. as aprecia un raspuns.
Buna ziua,

O sa incercam sa analizam ce spuneti dvs. Din pacate, stergerea contului nu poate fi facuta din cauza acelorasi motive. In cazul in care contul nu mai este folosit de cel putin un an de zile, atunci sistemul il dezactiveaza automat.

Imi pare rau.
multumesc. o sa astept un raspuns aici atunci. eu va pot zice si ce parole am avut la inceput. in ceea ce priveste conexiunea mea de internet, pe care stiu ca o puteti verifica, daca aveti dubii va pot trimite un scan dupa ultima factura la internet sau ce doriti d-voastra.

multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atribuire parola tamporara?! Alina Cassandra Dobre Alina Cassandra Dobre Astazi am primit un asemenea mail in care mi se atribuia o parola temporara, desi nu am cerut-o. Este normal?!?! (vezi toată discuția)
Probleme de securitate avocatnet!? MIHAI GRIGORE MIHAI GRIGORE Astazi am intampinat o problema care mi s-a parut de-a dreptul incredibila! Incerc sa intru pe contul meu (MIHAI GRIGORE) cu parola mea si mi se spune user ... (vezi toată discuția)
Accesul la contul yahoo imi este efectiv refuzat meriadoc meriadoc Am un cont de mail pe yahoo pe care nu l-am mai accesat de ceva vreme. Intre timp am schimbat calculatorul iar acum sunt in situatia de a nu putea sa imi ... (vezi toată discuția)