avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... proiect
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

proiect

spuneti-mi va rog pentru a realiza proiectul unei case cu ce acte e necesar sa merg la un arhitect...trebuie sa am toate avizele obtinute si abea apoi imi poate face proiectul?care sunt pasii de urmat? eu am inscris terenul in C.F, am scos certificatul de urbanism iar acum terenul meu e in curs de scoatere din circuitul agricol.....ce trebuie sa mai fac pana ajung la proiect?va multumesc
Cel mai recent răspuns: Claudiu Druia , Consilier juridic 01:44, 28 Ianuarie 2009
Avizele se vor putea obtine abia dupa ce proiectul este gata. La arhitect mergeti doar cu dorinta de a vi se realiza acel proiect - si eventual cu cateva idei cum ati vrea sa arate casa dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere teren din regimul agricol armyra73 armyra73 care sunt pasii , taxele si timpul pentru scoaterea a 375m² in Pitesti , din regimul agricol , pentru a putea demara o constructie de locuit ?#-o (vezi toată discuția)
Puz - scoatere teren din circuitul agricol Vatlavik Vatlavik Dupa ce am depus anul trecut in martie PUZ-ul la primarie, terenul pentru care sa realizat puz-ul este inca in categoria intravilan agricol si nu intravilan ... (vezi toată discuția)
Problema la primarie obtinere autorizatie construire vga vga am cumparat un teren trecut la categoria de folosinta intravilan arabil. fostii propietari au avizele de scoatere din circuitul agricol pentru suprafata totala ... (vezi toată discuția)