avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizatie sanitara pentru magazin mixt?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizatie sanitara pentru magazin mixt?

deschid in curand un magazin mixt contabila a zis ca trebuie sa afisez doar certificatul de inregistrare si "certificat de constatator privind simplificare ..................."
AM NEVOIE DE AUTORIZATIE DE LA SANIPID

Alte discuții în legătură

Avize magazin mixt Costy S Costy S Buna ziua, Pentru un magazin mixt, (cod caen 4711 Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi ... (vezi toată discuția)
Cerinte magazin mixt pe srl Adrian1994 Adrian1994 Buna seara, as dori sa aflu in 2013 care sunt cerintele pentru a avea un magazin mixt si a nu risca amenzi aiurea. Din cate am citit(intrebari mai vechi) ... (vezi toată discuția)
Deschidere magazin alimentar laurafrincu laurafrincu Buna ziua, am si eu cateva intrebari si curiozitati in legatura cu infintarea unui SRL si deschiderea unui magazin alimentar. Eu si sotul meu locuim intr-o ... (vezi toată discuția)