Intr-un interval de o luna am furat 3 biciclete din 3 scari diferite de bloc. in aceea seara inainte sa fiu prins am auzit un om care dorea sa intre in bloc. cand am auzit usa am lasat bicicleta si m-am indreptat spre iesirea din spate panicat am fugit chiar daca acel om nu avea nici o banuiala ca ma afalam acolo sa fur bicicleta. in timp ce fugeam pe strazi am fost surprins de o patrula de politie fugind, au venit dupa mine sa ma intrebe ce s-a intamplat, eu m-am panicat avand asuprea mea o geanta cu clestele si antifurtul taiat de la bicicleta. pana la urma am recunoscut , am fost dus la sectie si am recunoscut si cele 2 biciclete furate in urma. am primit citatie pentru furt calificat si sunt chemat in instanta pe 21 septembrie. sunt foarte panicat pentru ca abia am terminat liceul iar acum tatal meu ma cheama in italia pentru ca mi-a gasit un loc de munca care nu trebuie ratat. nu am bani de avocat si nici nu as vrea sa ii spun ce am patit pentru ca e foarte aspru la astefel de cazuri. ce as putea sa ma fac? ma cheama in italia obligatoriu pentru ca l-am mai amanat o perioada de timp, iar acum nu mai vrea sa auda nici un motiv pentru care sa nu vin acolo. sunt total panicat nu stiu ce as putea sa fac, mai sunt 3 saptamani pana la tribunal. daca reusesc intr-un anume fel sa raman pana pe 21 septembrie sa ma duc la tribunal sa imi cer scuze si sa spun ca regret fatepele mai ales ca sunt la prima abatere si nu am mai avut nici un antecedent penal. chiar nu am bani de avocat si momentan nici bani de despagubiri pentru cele 2 bicilete. va rog as dorii niste informatii, daca reusesc sa raman pana pe 21 septembrie pana la judecata, vor fii mai multe procese cat va dura asta si cand va trebuii sa restitui pagubele partilor vatamate? as putea dupa ce ma intorc din italia adica in primavara? va rog ajutati-ma
Uitati de Italia,nu va mai ganditi.Prioritatea dvs.acum este sa va rezolvati problema penala.Nu incercati sa fugiti din tara sau alte tertipuri,va vor agrava situatia.Luati-le pe rand,cu pasi mici.
Cooperati cu organele judiciare si prezentati-va ori de cate ori sunteti chemat.Incercati sa faceti rost de ceva bani pentru acoperirea prejudiciului.
as vrea sa restitui cele 2 pagube partilor vatamate, dar din pacate nu o sa am bani pana nu vin din italia. sau as putea trimite de acolo intr-un cont bancar.. la o saptamana sau doua dupa ce ajung. am sanse sa fie doar singurul proces? in acest dosar mai este implicat un fost prieten care mi-a fost un simplu complice. statea afara sa se uite cine va intra in bloc
tatal meu ma preseaza si doreste sa plec impreuna cu un prieten de al lui pe 7 septembrie atunci cand pleaca el cu masina si imi zice ca nu are nici un rost sa mai raman acasa mai ales ca nu trebuie sa imi plateasca autocarul daca vin cu acel om
incerc sa imi gasesc ceva de lucru in acest interval de timp, daca strang bani este bine sa ma duc la casa omului sa vorbesc cu cu cele 2 parti vatamate si sa le dau bani pe cele 2 bicielte. este bine ce fac? ma va ajuta cu ceva asta? daca platesc inainte de proces?
Impacare furt
Adrian D.
Salut,
In urma cu aproximativ un an mi-a fost furata bicicleta, am reusit sa o recuperez si in momentul de fata sunt pus in situatia in care ma pot impaca ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin
andradaaa
buna, lucrez la un magazin de cosmetice si un barbat a intrat si a furat mai multe produse (valoare totala de 700 lei) in timp ce eu ma ocupam de mai multi ... (vezi toată discuția)