avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu medical

Am un salariat cu 71 zile concediu medical cod 14 (neoplazii). A mai adus si pentru luna august CM (inca 31 zile) dar fara avizul medicului expert. Incepand cu a 91 zi trebuie viza medic expert si in cazul neoplaziilor ? Multumesc !

Alte discuții în legătură

Concediu medical cod 14(neoplaziii, sida) MIRELAIONICA MIRELAIONICA Bună ziua, am şi eu o următoarea problemă: Un salariat are concediu medical în luna 01.2012 cod 01 pentru 13 zile, din luna februarie până în luna ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical 90 de zile avand si cod 06 dutescu maria dutescu maria Buna ziua, Am urmatoarea problema: un salariat este in CM de la 01.11.2014 pana in prezent si spune ca v-a mai fi inca 2-3 luni. A adus CM-urile pe decembrie, ... (vezi toată discuția)
Cm - avizul medicului expert razvan_radu razvan_radu Buna dimineata! Situatia este urmatoarea: un salariat a avut in cursul anului 2014 - 3 concedii medicale pe diferite afectiuni care totalizeaza 12 zile ... (vezi toată discuția)