avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general DECLARATIA 394
Discuție deschisă în Contabilitate în general

DECLARATIA 394

Buna ziua !

Daca poate sa-mi spuna cineva in conditiile in care o SC are mai multe sucursale cu CIF diferite Declaratia 394 se raporteaza separat de fiecare sucursala sau centralizat ?
Cel mai recent răspuns: mona_genes , utilizator 17:52, 19 Ianuarie 2009
declaratia 394 se face in functie de cif
daca SC are mai multe cif -uri ,atunci si D 394 trebuie sa ai tot atatea
succes
"Declaratia 394 se completeaza cumulat pe coduri de inregistrare in scopuri de TVA ale partenerilor de tranzactii, indiferent daca au fost realizate, cu acelaşi partener, operatiuni impozabile cu 9% şi operatiuni impozabile cu 19% (baza impozabila şi, respectiv, TVA aferent se cumuleaza pentru toate operatiunile). "
Asta a publicat Guvernul Romaniei.
verificarile la D394 se fac de catre financiar incrucisat dupa cif. Daca tu faci o singura declaratie care cif il treci ?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

D394 urgent!! modimpex modimpex Buna ziua! Am o intrebare: in d394 se trec numai achizitiile de plante tehnice cu taxare inversa, pentru ca eu am declarat din neatentie achizitie de ... (vezi toată discuția)
Noua declaratie 394 lunara din ianuarie 2010 zira zira de unde copiem decl 394 si cind mai avem timp sa o depunem? (vezi toată discuția)
Declaratii tva - urgent ! cristian_conea cristian_conea sunt titular de intr.indiv.(un fel de PFA) si am obiect de activ. SERVICIILE. Am un client cu sediul in Franta si ii fac factura lunara fara TVA (locul ... (vezi toată discuția)