avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... contract arenda teren agricol 2013-2018
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

contract arenda teren agricol 2013-2018

In cazul in care in contractul de arendare care se incheie incepand cu anul 3013 se insereaza:
"Obligatia platii impozitului pe venitul rezultat din arenda revine arendatorului prin optarea acestuia pentru determinarea venitului net din arenda in sistem real",
arendasul mai are vreo obligatie in acest sens (retinerea la sursa..)

Alte discuții în legătură

Inregistrare contract arendare la anaf - obligatorie? yanq yanq Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti care este temeiul legal pentru obligativitatea inregistrarii contractului de arendare la organul fiscal competent ... (vezi toată discuția)
Contract arenda teren agricol filica filica Mama mea in varsta de 82 de ani are terenul agricol dat in arenda la o socetate agricola din anul 2008 pentru care primeste plata in natura (griu si porumb) ce ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe venitul din arenda cata8 cata8 Anul trecut am platit impozitul pe venitul din arenda in sistem real. Anul acesta, am inteles, ca plata impozitului pe venitul din arenda a cazut in sarcina ... (vezi toată discuția)