avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Iformare sarcina
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Iformare sarcina

Buna ziua,
Care este numarul maxim de luni dupa care pot anunta la servici ca sunt insarcinata? 3 luni ...?

Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: lilella777 , utilizator 14:43, 30 August 2012
Ordonanta de urgenta nr. 96/2003 privind protectia maternitatii la locurile de munca nu contine prevederi referitoare la termene pentru informare a angajatorului în privința sarcinii femeii.
La art. 2 se prevede doar ca salariata gravida este femeia care anunta in scris angajatorul asupra starii sale fiziologice de graviditate si anexeaza un document medical eliberat de medicul de familie sau de medicul specialist care sa ii ateste aceasta stare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anuntare angajator salariata gravida andreeahategan andreeahategan Buna ziua, in Ordonanta de Urgenta a Guvernului 96/2003 privind protectia maternitatii la locurile de munca la art.2, lit c) este specificat asa: ... (vezi toată discuția)
Drepturile unei gravide qeruta qeruta Buna seara Sunt angajata de la 1 aprilie iar patronii au bagat actele pe 21 aprilie.In luna mai am aflat ca sunt insarcinata.Eu am cerut din motive personale ... (vezi toată discuția)
Instiintare angajator despre sarcina Florin-Galati Florin-Galati Buna ziua, ma adresez dvs cu urmatoarea nelamurire. Sotia este insarcinata in 5 luni, de la 3 luni de sarcina a anuntat anajatorul verbal si printr-o ... (vezi toată discuția)