avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... folosire card
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

folosire card

Buna seara. Dupa o perioada lunga de timp revin cu aceiasi problema pe care am mai mentionat-o si in discutiile anterioare. Am primit astazi o citatie prin care mi se comunica ca in procesul pe care l-am intentat asupra domnului care mi-a folosit cardul s-a hotarat neinceperea urmaririi penale.Aceasta decizie o pot ataca cu recurs cum as putea sa procedez pt a face acest lucru? Imi trebuie neaparat un avocat?
Si inca ceva, eu nu am primit nici o citatie pt a mi se comunica sa ma prezint la proces. De ce?
Astept raspunsul d-voastra . Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 29 August 2012
mioara_bucur, utilizator
Cel mai recent răspuns: GermanAlex , utilizator 20:36, 5 Septembrie 2012
Puteţi depune plângere la prim procurorul parchetului , în termen de 20 de zile de la comunicarea soluţiei procurorului, în temeiul art. 278 indice 1 cod procedura penală. Dacă şi soluţia pe care o va da prim procurorul vă va nemulţumi , ori dacă în termen de 20 de zile de la înaintarea plângerii nu veţi primi un răspuns, veţi putea face plângere la instanţă.
Deci acum trebuie sa merg sa depun plangere la prim procuror si sa astept ca in 20 de zile sa primesc un raspuns. Eu am mai multe neclaritati cum ar fi:
Prima neclaritate:
- anul trecut cand l-a audiat pe respectivul domn el a dat declaratie ca in ziua de 20 august a gasit doar cardul si cu documentul bancar (pinul) undeva pe o strada si ca nu a mai gasit nimik altceva.
- a doua zi a venit si a declarat ca de fapt si-a dat seama ca a gasit si portmoneul cu toate ca prima data a zis ca nu a gasit nici un portmoneu.
Acum in aceasta comunicare pe care am primit-o scrie ca le-a gasit pe amandoua odata.
Intrebarea mea e putea sa-si schimbe declaratia sau il pot acuza de fals in declaratie?
Unde e prima lui declaratie ca se pare ca nu a ajuns la procuror?
A doua neclaritate:
In aceasta comunicare mi se comunica ca numitul foloseste cardul bacar din autoturism cu toate ca pe acele camere de luat vederi de la statia peco se vede clar ca a intrat in interiorul incintei. Mai zice ca avea si el exact ca mine un card BRD cu documentul bancar atasat si ca de fapt ar fi vrut sa -l foloseasca pe al lui nu pe al meu cel de ING.
In legatura cu acele fisiere video de la statia peco mai am o neclaritate:
- politia nu ar fi trebuit sa se autosesizeze pt a intra in posesia acelor fisire video dupa ce eu am depus acea plangere?


Multumesc.
Expuneţi toate aceste motive în plângerea pe care o veţi depune.
Poliţia ar fi trebuit să obţină copii după înregistrările video.
Astept un raspuns la neclaritati daca se poate. Multumesc
Draguti procurori. Respectivul va fura dar nu trebuie urmarit penal. Il au pe caseta dar nu e furt. Ce este oare? E tara lui Base Voda! Vedeti, daca vota de doua ori era deja la puscarie! Depuneti plagerea si nu va lasati inselat.

Alte discuții în legătură

Folosire card mioara_bucur mioara_bucur Buna ziua. As dori sa aflu un raspuns cat mai repede la urmatoarea intrebare. Pe data de 20 august la ora 16:00 am pierdut un portmoneu in care se aflau doua ... (vezi toată discuția)
Supravegherea video nu constituie proba in instanta??? Und3rtak3r Und3rtak3r Asta mi-a fost transmis azi de un domn agent de la politie...ca proba video de la statia petroV nu constituie proba...ci ca el va face un referat pe baza ... (vezi toată discuția)
Rezolutie este posibil? irinu irinu Buna seara. Este corect am depus o plangere la Parchetul X dupa cateva luni si o cercetare destul de ciudata spun ieu deoarece sa dat N.U.P.pe motiv ca domnul ... (vezi toată discuția)