avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... salariu inspector de specialitate debutant
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

salariu inspector de specialitate debutant

Sunt proaspat absolventa a facultatii de A.P. si caut un loc de munca in domeniu.
As vrea sa stiu daca se merita sa particip la un concurs pentru un post de inspector de specialitate debutant, insa nu stiu cu exactitate ce salariu pot lua in cazul in care as avea aceasta functie. Stiu ca nu poate fi un salariu prea mare, m-as multumi daca ar fi macar minimul pe economie, deoarece sunt interesata sa profesez in domeniul studiilor terminate.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Vechime in domeniul studiilor absolvite teodoranf teodoranf Buna ziua! Sunt absolventa a Facultatii de Stiinte juridice dar si a Facultatii de Stiinte economice si intentionez sa particip la concurs pentru o ... (vezi toată discuția)
Recunoastere vechime studii privat vs bugetar cristiis cristiis Acum o luna am adresat o intrebare catre ANFP la care am primit un raspuns dar oarecum pe langa subiect. Incerc de mai mult timp, cu mai multe persoane ... (vezi toată discuția)
Promovare in functie (secretar dactilograf) Sanda67 Sanda67 Buna ziua O persoana incadrata ca secretar - dactilograf (personal contractual) intr-o institutie publica, poate promova in functie ca urmare a absolvirii ... (vezi toată discuția)