avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... VECHIME IN DOMENIUL STUDIILOR ABSOLVITE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

VECHIME IN DOMENIUL STUDIILOR ABSOLVITE

Buna ziua!
Sunt absolventa a Facultatii de Stiinte juridice dar si a Facultatii de Stiinte economice si intentionez sa particip la concurs pentru o functie de consilier resurse umane grad de debutant.
Una dintre conditiile de participare la concurs este de a fi absolvent al Facultatii de Stiinte economice sau a Facultatii de Stiinte juridice.
Intrebarea mea este: daca detin studii superioare economice si studii superioare juridice, in cazul admiterii pot beneficia de vechime in specialitatea ambelor domenii. tinand cont de cerintele postului?
Mai exact vechimea in specialitate se poate acumula si pe studii economice si pe studii juridice.in acelasi timp, tinand cont ca, pentru aceasta functie este intradevar nevoie de cunostinte in domeniul economic dar si in cel juridic.
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Februarie 2018
teodoranf, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:58, 17 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vechimea în studii nu este data de acele cunoștințe, ci de perioada în care v-ați desfășurat activitatea pe postul care necesita acele studii.

În cazul dvs.; având în vedere conditiile de studii necesare ocupării acelei functii se poate spune ca veți acumula vechime in specialitate atat pe studii economice cat si pe studii juridice.in acelasi timp,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoastere vechime studii privat vs bugetar cristiis cristiis Acum o luna am adresat o intrebare catre ANFP la care am primit un raspuns dar oarecum pe langa subiect. Incerc de mai mult timp, cu mai multe persoane ... (vezi toată discuția)
Studii universitare de licenta cu diploma cerute la posturi bugetare 9lucia 9lucia am terminat Facultatea de stiinte politice si administrative Babes-Bolyai, 3 ani la zi si mi-am luat licenta. Sunt interesata daca studiile mele sunt bune sau ... (vezi toată discuția)
Promovare in functie (secretar dactilograf) Sanda67 Sanda67 Buna ziua O persoana incadrata ca secretar - dactilograf (personal contractual) intr-o institutie publica, poate promova in functie ca urmare a absolvirii ... (vezi toată discuția)