avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Mãsura 312 - construcție atelier ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Mãsura 312 - construcție atelier meșteșugãresc

În cadrul măsurii 312 se dorește construcția unui atelier meșteșugăresc care va cuprinde activități prevăzute în anexa 9B dar și o activitate prevăzută în anexa 9A (Activități de creație artistică - 9003).

Cum îmi calculez valoarea eligibilă a construcției în cazul în care prestez și o activitate din anexa 9A?

În funcție de ce criterii îmi calculez valoarea neeligibilă aferentă construcției având în vedere că o să am și activități de creație artistică?
Ultima modificare: Joi, 30 August 2012
Lazarec, utilizator
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 12:08, 30 August 2012
Pentru finantare trebuie sa depuneti proiectul doar pentru un cod CAEN eligibil, nu pentru toate codurile CAEN ale firmei.In acest caz , daca doriti constructia atelierului trebuie sa va incadrati in lista 9B de productie bunuri, ceea ce reiese si din titlul listelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alegere caen sound design Anca Diana Anca Diana Buna ziua, Doresc sa deschid o firma cu obiectul de activitate sound design si muzica pentru jocuri si filme, si am unele nelamuriri: 1. Ce coduri caen se ... (vezi toată discuția)
Cod caen handmade Francesca P Francesca P Buna, am nevoie de un pic de ajutor, vreau sa deschid un PFA si sa pictez pahare pentru nunti, sa ornez lumanari, sa pictez umerase si sa fac ornamente din ... (vezi toată discuția)
In cadrul masurii 312 pot avea ca activitate secundarã distribuția de energie electricã provenitã din surse de energie regenerabilã ? Lazarec Lazarec Am un client care vrea sa acceseze masura 312 pentru înființarea unei hale de producție pentru producția plante medicinale, uleiuri, etc, (se ... (vezi toată discuția)