Mama mea are un imprumut de 10.000ron la BRD.
Rata lunara de 300roni o platesc eu.
II dau lunar ei (ea da de pe cardul de pensii)
Daca Doamne fereste i se intampla ceva, banca are intaietate asupra casei?
Nu stiu ce a semnat....i s-au dat o parte din acte (contract)....
Nu a girat cu casa dar a recunoscut ca are imobil pe numele ei.
Nu a dus extras CF.
Eu sunt sigurul ei copil. Pot face dovada ca am venituri, astfel incat sa obtin o refinantare in caz de deces?
Sau as putea prelua prin succesiune si datoriile ei?
1.Chiar daca nu a girat/ipotecat imobilul, in caz de neplata banca va urmari toate bunurile debitorului, nu are relevanta ca nu au CF , o identifica executorul daca se va ajunge acolo.
2. In caz de deces daca acceptati succesiunea veti prelua atat activul cat si pasivul adica inclusiv creditul.
Preiau debitul. Dar pot sa achit tot asa in rate egale de 300ron/luna...sau...ma rog....cat vor stabili cei de la banca / lunar?!
Sau ar trebui sa-i dau toti deodata?!
Nici nu stiu daca voi avea bani de succesiune.
Cat costa o succesiune?!
Casa este fara etaj. Mansardata, cu terasa.
Ce se ia in calcul in cazul unei succesiuni?
Eu am venituri lunare (mai multe pe hartie....clientii intarzie la plata...). Nu era asa acum jumatate de an....
Va rog sa ma ajutati.
Veti plati in rate creditul la fel cum platea si mama daca aveti grija sa platiti ratele la timp fara intrerupere.
Pana dezbateti succesiunea, puteti plati pe numele mamei. In fata bancii veti avea nevoie doar de un certificat de calitate de mostenitor, nu e necesar sa dezbateti succesiunea pt casa in prima faza daca nu sunt bani.
Sa platiti pe numele mamei nu va fi o problema, daca doriti sa preluati in acte creditul, sa inchideti contul sau alte lucruri care ar necesita prezenta titularului, aveti nevoie de acest certificat
@gi-iane2 eram sigura ca imi raspunzi.
Sper sa nu fie nevoie. Am si asa destule pe cap.Am avut ceva probleme cu ea...de sanatate.
Si iar m-am panicat.
Multumesc mult.
Executare silita??
bob02008
Buna ziua, am luat un credit de nevoi personale in 13.03.2013, in valoare de 21 000 lei, nu am girat cu nimic, ulterior am ramas fara serviciu, am platit 1-2 ... (vezi toată discuția)