avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Suprafata utila la o casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Suprafata utila la o casa

Buna ziua .....imi cer scuze as avea o intrebare.
La suprafata unei case mai precis ,la suprafata utila, se masoara si podul casei? este si aceea suprafata utila?in sensul ca este amenajata se poate umbla in picioare se pot face chiar camere.Ma refer la o casa in regim p+m si deasupra de mansarda este facut pod care are o suprafata de 42mp,unde se poate circula si depozita diverse lucruri.Mai precis la o expertiza se ia in calcul si aceea suprafata sau nu?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: rmdorel , utilizator 11:13, 2 Septembrie 2012
"Este suma tuturor suprafeţelor încăperilor, fara a lua in considerare grosimea peretilor. Cuprinde: camera de zi, dormitoare, băi, WC, duş, bucătărie, spaţii de depozitare si de circulaţie din interiorul locuintei. Nu se includ: suprafaţa logiilor si a balcoanelor, pragurile, golurilor de uşi, ale trecerilor cu deschideri până la 1,00 m, nişele de radiatoare. În cazul locuinţelor duplex, rampa nu se cuprinde în suprafaţa utilă a locuinţei."

Va multumesc.O zi frumoasa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suprafata utila cornel1592 cornel1592 Doresc să aflu dacă în suprafaţa utilă a unui apartament sunt incluse balcoanele, terasele,boxele şi dacă aceasta poate fi egală cu ... (vezi toată discuția)
Extras cf fara suprafata utila adidanni adidanni buna ziua, care ar fi demersurile pt. a trece suprafata utila intr-un extras CF, in cazul unui imobil, daca aceasta nu apare.multumesc.:O:) (vezi toată discuția)
Prima casa - calcul supafata utila NLaurentiu NLaurentiu Buna Am si eu o intrebare, vreau sa imi cumpar un apartament prin prima casa si mi sa spus ca se calculeaza suprafata utila. Intrebarea mea este: Cum se ... (vezi toată discuția)