avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Va rog un pic de ajutor cod de procedura fiscala
Discuție deschisă în Executare silită

Va rog un pic de ajutor cod de procedura fiscala

Buna seara , azi mia venit o scrisoare prin care sunt instintat ca in baza art.149 alin.5 Ordonanta Guvernului nr.92/2003 privind codul de procedura fiscala republicata cu modificarile si complectarile ulterioare va comunicam xa s-a luat masura indisponibilizarii sumelor exzistente precum si cel viitoarelor provenite din incasari zilnice :

```````````````````````````````````````````````````````````````````` aici se enumera bancile unde am conturi eu ``````````````````````````````````````````````````

precum si orice sume reprezentand venituri si disponibilitati banesti in lei si valuta titluri de valoare sau bunuri mobile detinute si/sau datorate cu orice titlu , dumneavastra de catre:

```````````````````````````````````````````````````````aici sunt firmele la care am lucrat denumire si sediu lor ``````````````````````````````````````````````````````````````````

Sumele vor fi retinute si varsate in conturile deschise la :

actul are ca si titlu `instintare de proprire `

Intrebarile mele sunt :

Si pana acuma salariul meu a fost proprit cu 50% , am plecat de la ultimul loc de munca dar acolo pentru data de 15 mai trebuie sa iau suma de 180 de lei pentru zilele neachitate de catre ei .

Acuma vreau sa va intreb in cazul acesta o sa mi se retraga toti 180 de lei sau numai 50% din valoarea salariului restant ?

Va rog sa imi raspundeti ca nu ma pricep de loc la legi si aplicarea lor Va multumesc foarte frumos pentru raspunsuri!

O seara cat mai placuta in continuare!

Alte discuții în legătură

Instiintare proprire bogdan06 bogdan06 Buna ziua! Am primit acasa o instiintare,cum ca in \"baza art.149 alin. 5 din O.G. 92/2003 privind codul de procedura fiscala,republicata in 2007,cu ... (vezi toată discuția)
Poprire cont marianapirvu marianapirvu buna ziua, as dori sa aflu daca in conditiile in care o societate are poprire pe cont pentru neplata contributiilor la stat si intra bani in cont pot retrage ... (vezi toată discuția)
Blocare conturi silvium76 silvium76 As dori sa intreb daca conturile de investitii deschise la societatile de brokeraj pot fi blocate de catre ANAF? (vezi toată discuția)